IJCC Online Third Thursday - A Night with Kyojin Stew House

On Thursday 25th June, IJCC held our first online Third Thursday - "A night with Kyojin Stew House".

IJCC member Alan Fisher, the owner of Kyojin Stew House in Togoshi Ginza Shotengai, gave us an informative talk about how his business has adapted to the Covid-19 situation.

After Alan's talk, participants also enjoyed networking in the break-out rooms. An at the raffle, 2 participants won the Kyojin Stew House's vouchers kindly donated by Alan.

Thank you, Alan and all participants for joining this event!

6月25日、IJCCは初の試みとして オンラインでのThird Thursdayネットワーキングイベントを実施しました。

 A night with Kyojin Stew Houseと題し、IJCCのメンバーであり戸越銀座商店街にお店を構える「巨人のシチューハウス」オーナーのAlan Fisher氏から、コロナ渦の中でどのようなビジネスストラテジーを実践しているかお話を伺いました。

またネットワーキングタイムにおいては、ブレイクアウトルームというZoomの機能を使用し、参加者が小グループへ分かれて会話を楽しみました。

Raffle Prizeの時間では、アラン氏によってご貢献いただいた巨人のシチューハウス・バウチャーを景品とし、見事2名の参加者が当選いたしました。

アランさん、そして参加者の皆様、ありがとうございました!